Midtstoppere kjemper om plass

Det forventes at Daniel Agger og Martin Skrtel vil kjempe om å være partner til Jamie Carragher også til neste sesong. Daniel nøler likevel ikke med å berømme konkurrenten Martin.

24-åringene har hatt sine perioder sammen med Jamie Carragher i Liverpools indre forsvar, også noe bestemt av skader. En vil anta at dansken Daniel Agger og slovaken Martin Skrtel igjen vil knive om å spille sammen med veteranen, skjønt Carra skal nok heller ikke føle seg helt sikker på at hans 31-årige bein fortsatt greier å holde stand mot to av Europas mest lovende stoppere.

- Martin er en topp, topp spiller. Jeg var overrasket over hvor god han var, sier Agger raust til LFC Magazine.

- Jeg må være ærlig å si at jeg kjente ikke mye til toppligaen i Russland, slik at jeg visste egentlig ikke hva jeg kunne forvente da Martin kom til klubben.

- Han er imidlertid en virkelig god spiller og, noe som er like viktig, han er en kjempekar å ha i garderoben. Han er en du kan snakke med utenfor banen og som jeg beundrer for måten han spiller på banen.

- Hvis du spiller hele tiden, får sjansen til å spille uke etter uke, da må du være en god spiller. Jeg bryr meg ikke om at Martin og jeg er rivaler for en plass i startoppstillingen. Han vil fortsatt være en venn av meg og jeg vil fortsatt fortelle verden hvor høyt jeg verdsetter han.

- Han er en utmerket forsvarspiller og han vil fortsatt bli bedre.

- Vi kjemper kanskje om samme plass på laget, men det er ingen rivalisering. Vi spiller og trener det beste vi kan og så er det opp til manageren å ta avgjørelsen.