Mihaylov trues av bulgarsk mafia

Telegraph melder at Liverpool-keeper Nikolay Mihaylov har fått trøbbel med mafiaen hjemme i Bulgaria, og voktes nå av tre bevæpnede livvakter.

Reservemålvakt Mihaylov, som var utlånt til hollandske Twente sist sesong, voktes av tre livvakter døgnet rundt og har fått sin Ferrari ramponert, etter at han la seg ut med en mafialeder i hjemlandet Bulgaria.

Det hele skal ha begynt med at mafialederen Georgi "The Head" Stoilov begynte å gå ut med Mihaylovs tidligere kjæreste, modellen Nikoleta Lozanova. Mihaylov skal ha spøkt med dette til lokale medier, og sagt at hans nye kjæreste er en Ferrari, og sammenlignet eks-kjæresten med en havarert Trabant fra gamle Øst-Tyskland.

Neste dag skal Mihaylov ha funnet sin Ferrari fullstendig ramponert, og det antas at mafiafamilien Stoilov står bak ugjerningen.

Mihaylov skal etter rapportene nå ha gått i dekning, mens Liverpool-ledelsen avgjør om han skal forlate Bulgaria og returnere til Anfield.

20-åringen har ikke spilt en eneste offisiell førstelagskamp for Liverpool etter overgangen fra Levski Sofia for to år siden.