Miniderby i kveld

Liverpools reservelag spiller prestisjeoppgjør mot Everton i kveld, noe trener Gary Ablett ser frem til. Sunderland-billetter på general sale.

I kveld er det miniderby på Merseyside. Liverpools reservelag gjester Everton på Stobart Stadium i Widnes. Kampen, som har avspark klokken 20.00, kan følges direkte på LFC TV for de som har e-season ticket.

Reservelagstrener Gary Ablett håper at hans lag skal få revansje for 3-2 nederlaget for naboen i Warrington i oktober. Den gangen ledet de røde 2-0, men klarte likevel å tape kampen.

Andy Holdens mannskap er for øyeblikket to plasser over Liverpool i Barclays Premier Reserve League North. Men det er bare tre poeng som skiller lagene, så med seier i kveld vil de røde passere de blå på tabellen.

- Vi ser frem til denne kampen. Da vi møtte dem i høst ledet vi 2-0, og burde ha håndtert ting bedre enn vi gjorde. Vi slapp inn noen tåpelige mål, noe som gav dem initiativet. Vi slet med å komme tilbake etter det, sier Ablett til Liverpoolfc.tv.

- Jeg kunne ikke tro at vi tapte den kampen. Vi følte vi var det beste laget den kvelden, men som vi vet er det ikke alltid det beste laget som vinner lokaloppgjørene.

- Everton har hovedsakelig lokale spillere i sitt reservelag, så kampen betyr ekstra mye for dem. Vi har også karer som Jay Spearing, Stephen Darby, Martin Kelly og Steven Irwin, som har vokst opp på akademiet og som elsker disse lokaloppgjørene.

- Som trener synes jeg disse kampene er morsomme. Jeg pleide som kjent å jobbe for Everton. Jeg ønsker å beseire folk der som jeg betrakter som mine venner, og de tenker på samme måten, avslutter Ablett.

Sunderland på general sale
Billettkontoret på Anfield opplyser at billetter til ligakampen Liverpool v Sunderland på Anfield tirsdag 3.mars nå er på såkalt general sale. Det betyr at medlemmer/fankortholdere fritt kan kjøpe billetter både på telefon og online på internett.