Minnekamp på Anfield

Flere Liverpool-legender vil entre Anfields grønne gress for å spille ”The Hillsborough Memorial Game” torsdag 14.mai. Motstander blir et All Star-lag.

The Marina Dalglish Appeal akter å benytte pengene man får inn fra denne kampen til å finansiere en ny røntgenavdeling ved universitetssykehuset i Aintree.

Hvilke legender som stiller opp vil bli bekjentgjort på en pressekonferanse på Anfield i neste uke. Billetter til kampen vil være i salg fra tirsdag 28.april.

- Dette er en kamp vi har snakket om å arrangere en stund nå, og det er flott at vi nå kan bekrefte at kampen blir en realitet, sier Kenny Dalglish til Liverpoolfc.tv.

- De spillerne som blir involvert er ivrige etter å komme sammen og spille foran supporterne som var en slik støtte for oss i forbindelse med Hillsborough-tragedien. Jeg er sikker på at det blir et flott arrangement, der overskuddet går til byggingen av sårt tiltrengte røntgenfasiliteter her i byen.

- Vi håper det blir en trivelig kveld for alle som møter opp. Det er vårt mål at alle skal kose seg, legger Marina Dalglish til.

- Vi ønsker å få inn penger til en røntgenavdeling, men vi ser også på ulike muligheter til å reise et minnesmerke for Hillsborough-familiene et eller annet sted på sykehuset. Hillsborough Families Support Group har hjulpet oss mye opp gjennom årene, og det blir fint å få arrangere denne kampen for å minnes de som mistet livet for tjue år siden, avslutter fru Dalglish.

Billettene til kampen koster £15 for voksne og £5 for barn og handikappede.