Minst uavgjort gir seeding i 1/16-finalen

Liverpool vil bli blant de fire beste treerne med minst uavgjort mot Fiorentina i dag, og vil da få hjemmekamp til slutt i 1/16-finalen. Sterk kvartett slår følge med LFC til Europaligaen.

Liverpool trenger kun avgjort mot Fiorentina for å bli et av de seedede lagene i 1/16-finalen i UEFA Europa League. Gruppevinnerne i UEFA Europa League pluss de fire beste treerne fra Champions League blir seedet i trekningen 18.desember. De seedete lagene får hjemmekamp i returoppgjøret 25.februar.

Fire av gruppene i Champions League ble ferdigspilt I går. Det ble klart at sterke klubber som Juventus og Wolfsburg, Marseille og Atlético Madrid slår følge med Liverpool til UEFA Europa League. 

Juventus, Wolfsburg og Marseille ligger foran Liverpool i kampen om de seedede plassene, men Anfield-klubben blir garantert blant de fire beste treerne med minst ett poeng i kveld.

Treertabellen
Juventus             6  4-7    8
Wolfsburg           6  9-8    7
Marseille             6  10-10 7
Liverpool             5  4-5    7
*Stuttgart            5  6-6   6
*Rubin Kazan       5  4-5   6
*Standard Liege   5  6-8   4
Atlético Madrid     6  3-12  3

Treerne rangeres etter
a) poeng
b) målforskjell
c) scorede mål
d) scorede bortemål
e) seirer
f) borteseirer
g) klubbkoeffisenten


* Standard Liege, Rubin Kazan og Stuttgart ligger på 3.plass i sine respektive grupper, men endelig plassering avhenger av resultatene i dagens kamper.