Mister en legende

Benítez innrømmer at Liverpool mister en legende når Hyypiä reiser til Bayer Leverkusen etter sesongslutt, og tror det blir en følelsesladet avskjedskamp. Hyypiä kaptein på søndag?

Sami Hyypiäs siste mulighet til å spille for Liverpool blir mot Tottenham på søndag. 35-åringens kontrakt med de røde utløper til sommeren, og finnen har allerede signert en toårig kontrakt med Bayer Leverkusen. Liverpoolfc.tv melder at Rafael Benítez ennå ikke har bestemt seg for å benytte finnen fra start på søndag, men uansett vil spilleren få et følelsesladet farvel med fansen.
- Ja, jeg tror Liverpool mister en legende, sier Benítez til liverpoolfc.tv.

- I mange år har han vært meget god. Han har scoret viktige mål og vært veldig, veldig god i forsvar. Det er klart vi mister en meget viktig spiller.

- Han vil få en fantastisk mottagelse av supporterne. De er fantastiske, og de anerkjenner når noen har vært en veldig god tjener for denne klubben.

- Han er en fantastisk proff og en veldig god person. Fansen vet dette.

- Det er bra for en manager når du har en spiller med hans navn og erfaring. Han lærer fremdeles. Jeg har vært virkelig fornøyd med å jobbe sammen med ham.

Sami Hyypiä har ikke spilt for Liverpool siden 4-1-seieren mot Manchester United på Old Trafford 14.mars. Ifølge Chris Bascombe i News of The World vil Hyypiä sannsynligvis få bære kapteinsbindet i sin avskjedskamp etter 10 år på Anfield.