Mot låneavtaler for Adorjan og Poor

Det ser ut til at kontingenten av ungarske spillere i Liverpool snart blir utvidet fra fire til seks. Det går mot låneavtaler for ungguttene Krisztian Adorjan og Patrik Poor.

Nettstedet pespifoci.hu melder at det går mot ettårige låneavtaler for ungguttene Krisztian Adorjan (bildet øverst til høyre) og Patrik Poor (bildet nederst til høyre). Klubbene har ennå ikke kommet frem til formelle avtaler. Det gjenstår noen detaljer, og derfor er ikke overgangene offentliggjort ennå. Begge spillerne kom sammen med lagkameratene Peter Horvath, Patrik Vass og Abu Atilla fra MTK Hungaria for prøvespill i Liverpool.

Nå ser det ut som Anfield-klubben ønsker å beholde Adorjan og Poor. Duoen har nettopp vært med Liverpools juniorlag å gå til topps i en turnering på Tenerife, og reiser videre til Villarreal-turneringen. Krisztian Adorjan er født 19.01.1993 og har vist seg frem som spiss på U18. Patrick Poor er født 16.11.1993 og spiller back.

Fra tidligere har Liverpool Krisztian Nemeth, Peter Gulacsi, Andras Simon og Zsolt Poloskei (lån) i stallen. Alle fra samarbeidsklubben MTK Hungaria.