Mot startplass for Degen

Lokalavisene tror at Degen får sin første ligakamp fra start i dag. Torres har vært syk. Backproblem mot Lyon? El Zhar fortsatt ute. Benayoun kan bli en nøkkelspiller.

Liverpool Echo og Liverpool Daily Post tror at Philippe Degen blir å finne i startoppstillingen for første gang i en Premier League-kamp når de røde besøker Fulham senere i dag. Glen Johnson var akkurat tilbake fra en lyskeskade da han pådro seg en leggskade, og er derfor uaktuell på Craven Cottage. Martin Kelly fikk sin første kamp fra start mot Lyon, men måtte ut med en ankelskade. Derfor går det trolig mot startplass for Philippe Degen.

Høyrebackproblem mot Lyon?
Mot Lyon til neste uke vil Rafael Benítez muligens få et høyrebackproblem. Glen Johnson er ute i fire-fem dager, og i skrivende stund er det usikkert om han rekker kampen på Stade Gerland. Philippe Degen er ikke påmeldt i Champions League, mens Martin Kelly altså er skadet. Jamie Carragher kan bli tvunget til å vikariere på høyrebacken.

Torres har vært syk
Lucas mistet kampen mot Arsenal på grunn av et virus, og Benítez kunne i går også avsløre at Torres har slitt med det samme problemet den seneste tiden. Nå er Aquilani tvilsom til Fulham-kampen av samme årsak. - Det var det samme med Lucas og Torres. De ble ok etter én eller to dager. Kanskje vil det være det samme med Alberto, sier Benítez til Liverpool Daily Post. Aquilani har reist med troppen til London. Dersom han er frisk, vil hans involvering igjen bli et sent innbytte.

El Zhar fortsatt ute
Rafael Benítez bekrefter overfor Liverpoolfc.tv at Nabil El Zhar fortatt er på ute, og manageren oppsummerer skadesituasjon i klubben.
- Vi har noen problemer. Gerrard har noen problemer med lyske, så vi mår å være forsiktig. Johnson har et lite rift i leggen, så han er ikke tilgjengelig. Torres vil forhåpentligvis være ok. Aquilani har et virus, ikke svineinfluensa, men et virus. Vi får se hvordan han er. Vi er også uten Riera, El Zhar og Kelly.

Benayoun kan bli nøkkelspiller
Steven Gerrard er definitiv ute mot Fulham. I kapteinens skadefravær tror Benítez at Yossi Benayoun kan bli veldig viktig for de røde.
- Yossi er en nøkkelspiller for oss. Tidligere var folk i tvil om han, men vi visste at han besitter kvalitet. Han har spilleforståelse og kan forandre en kamp for oss. Når vi ikke har Gerrard på banen for tiden, kan Yossi være en nøkkelspiller. Forhåpentligvis kommer han til å være en viktig spiller for oss i denne kampen.