Mot startplass for Torres

Fernando Torres har slitt med en vond lyske denne uken, men er ventet å starte morgendagens landskamp mot Armenia - for et spansk lag med skadeproblemer på topp.

De siste meldingene fra Spania tyder på at Fernando Torres kommer til å starte alene på topp i morgendagens bortekamp mot Armenia. David Villa pådro seg en skade i Valencias kamp mot Racing Santander, mens Daniel Guiza ikke klarte å fullføre ettermiddagens treningsøkt med landslaget, da han pådro seg en hamstringskade.

Alvaro Negredo, som i sommer ble linket til Liverpool i forbindelse med Xabi Alonso sin overgang til Real Madrid, er dermed den eneste rene spissen i den spanske troppen, sammen med Torres. Rafael Benítez er neppe veldig fornøyd når det nå går mot mye spilletid for en ikke helt skadefri Torres. Det er en kjenning til lyskestrekk som har plaget Liverpools nummer 9 de siste dagene.

Forventet lagoppstilling for Spania mot Armenia, i følge det spanske landslagsforbundets nettsider: Casillas (Real Madrid); Ramos (Real Madrid), Marchena (Valencia), Puyol (Barcelona), Pique (Barcelona); Senna (Villarreal), Cazorla (Villarreal), Cesc (Arsenal), Xavi (Barcelona), Mata (Valencia); Torres (Liverpool).

Pepe Reina og Albert Riera blir da å finne på benken. Tidligere meldinger har antydet at Pepe Reina skal vokte spanjolenes mål, ettersom Iker Casillas står med 98 kamper, og det spanske fotballforbundet ønsker at han får sin hundrede kamp i anledning forbundets eget 100 års jubileum - med kamp mot Argentina 14. november.

Spania er som kjent allerede klare for neste års sluttspill i Sør-Afrika. Kampen kan ikke sees på noen norske TV-kanaler,