Møter tre landslag i Asia?

På den planlagte turen til Asia ser det ut til å bli treningskamper mot landslagene til Thailand, Singapore og Hong Kong. Dette uttaler representanter for de tre fotballforbundene.

Vi nevnte i går at Liverpool planlegger å legge deler av pre-season til Thailand, Singapore og Hong Kong. Det ligger an til treningskamper mot de respektive landenes landslag.

Worawi Makud, president i det thailandske fotballforbundet, sier han ble kontaktet av representant for Liverpool, tidligere midtbanespiller Steve McMahon, for å få i stand de rødes tredje besøk til Thailand på åtte år.
- Vi har hatt et par møter allerede, og besøket kommer sannsynligvis til å skje, forteller Worawi til nyhetsbyrået Reuters.

- Vi har så mange Liverpool-fans i Thailand. Dette vil bli bra for dem og for fotballen i Thailand.

De røde møtte også Thailands landslag i 2001 og 2003, i Bangkok.

Liverpool kan også få sin første kamp mot Singapores landslag, men forhandlngene er ennå ikke fullført.
- Akkurat nå er vi fremdeles i forhandlinger. Per dags dato har ingenting blitt bestemt mellom partene, sier Winston Lee, daglig leder i Singapores fotballforbund, til avisen Today.

Lam Shing Kui, generalsekretær i Hong Kongs fotballforbund, bekrefter også Liverpools interesse.
- Vi jobber fortsatt med detaljer. Hvis Liverpool kommer, skal de spille mot Hong Kongs lag, uttaler Lam Shing Kui til South China Morning Post.