Mottar journalistenes trofé i kveld

Steven Gerrard ble for drøye to uker siden kåret til ”Årets spiller” av engelske sportsjournalister. I kveld mottar Liverpool-kapteinen prisen under en gallamiddag i London.

Steven Gerrard vil i kveld være tilstede under en gallamiddag i London, hvor han vil motta trofeet som er det synlige beviset på at han er kåret til "Footballer of the Year" av Football Writers' Association.

28-åringen vil bli overrakt den prestisjefulle prisen under FWA sitt store arrangement på Royal Lancaster Hotel. Dette er første gang Gerrard vinner denne prisen.

- Stevens spill denne sesongen har vært av høyeste kvalitet. Hans lidenskap og ærgjerrighet har vært plattformen for Liverpools titteljakt, og sørget for en hard kamp om Premier League-trofeet til siste slutt, uttaler FWA-formann Steve Bates før utdelingen.

- Steven er åpenbart i sin beste alder, og fortjener å bli betraktet som en av de beste midtbanespillerne i verden. FWA er glade for at vi kan vise ham denne æren som takk for det han har gitt både sitt klubblag og landslag, legger han til.