Mowbray frykter Liverpool

Mowbray forberedt på det verste. Carson får ikke møte gamle lagkamerater? Terry mener Lampard er best. McCarthy aktuell for Celtic. Forlan ønsker å fortsette i Atletico.

West Bromwich vant 3-1 over Wigan i sin siste kamp, og har dermed fortsatt en teoretisk mulighet til å berge plassen i Premier League. Derfor vil nok vertene være ekstra motiverte foran møtet med Liverpool på søndag.  WBA-manager Tony Mowbray frykter imidlertid at Gerrard & co skal knuse drømmen om enda ett år i toppdivisjonen. Han har advart sine spillere om at de vil møte et av verdens beste fotballag på søndag.

- Vi forstår at Liverpool er et av de beste fotballagene i verden, med noen av de beste spillerne. Vi står overfor en enorm utfordring på søndag. Noen ganger tillater ikke motstandren deg å spille slik du ønsker. Liverpool, med sine verdensstjerner, vil ha ballen så mye at de kan presse oss bakover, slik at vi må forsvare oss, siteres Mowbray av Liverpoolfc.tv.

- Det er ikke planen vår å legge oss i forsvar med alle mann, men Liverpools kvaliteter kan komme til å tvinge oss til det. Det blir en helt annerledes kamp enn den mot Wigan, legger han til.

Et av Mowbrays store dilemmaer før kampen er om han skal la Scott Carson få vokte målet mot sin gamle klubb. Alternativet er å beholde veteranen Dean Kiely mellom stengene. Kiely spilte utmerket mot Wigan sist lørdag, da Carson måtte stå over grunnet en skade i hånden. Carson skal nå være spilleklar igjen.

- Det er min jobb å ta disse avgjørelsene. Dersom begge er aktuelle til kampen, må jeg bare ta den avgjørelsen jeg mener er riktig for laget. Det akter jeg å gjøre.

Terry mener Lampard burde blitt "Footballer of the Year"
Chelseas John Terry er ikke fornøyd med at britiske fotballskribenter kåret Steven Gerrard til "Footballer of the Year" for 2009. Han mener at lagkameraten i Chelsea, Frank Lampard, burde ha vunnet kåringen.

- Jeg kan nesten ikke tro at Lampard ikke vant kåringen. Nemanja Vidic har også vært bra denne sesongen, men en dårlig kamp mot Liverpool ødela for ham. Jeg har spilt sammen med Lampard i seks år nå, og han gjør 20 mål hver sesong. Det er utrolig mye til midtbanespiller å være. Jamie Carragher mener sikkert at Steven Gerrard fortjente å vinne, men jeg ser Lampard på trening hver dag, og det han gir denne klubben er utrolig. Lampard burde minimum vært blant de tre beste, uttaler Terry til Chelseas offisielle nettsted.

Celtic i McCarthy-samtaler
BBC melder at Celtic har startet samtaler med Liverpool-linkede James McCarthy om en overgang fra Hamilton Academical. Tottenham, Portsmouth og Everton skal også være ute etter 18-åringen.

- Det er en drøm for en Glasgow-gutt å spille for enten Celtic eller Rangers. Dersom Celtic kan tilby det samme som det Premier League-klubbene tilbyr, må de være favoritter til å sikre seg James. Han vil elske å spille for Celtic, sier spillerens agent, Willie McKay.

- Familien hans vil få ta del i den endelige avgjørelsen. Celtic vet hva klubbene i Premier Leage har tilbudt James, og jeg er sikker på at de vil strekke seg langt for å sikre seg hans underskrift, legger McKay til.

Forlan ønsker å bli værende i Atletico
Diego Forlan uttaler nå at han ønsker å fortsette karrieren i Atletico Madrid, og at det ikke stemmer at han ønsker seg tilbake til England. Den tidligere Manchester United-spissen har vært linket til Liverpool de siste dagene.

- Det går rykter i avisene. Jeg har et ganske avslappet forhold til dette, ettersom jeg er under kontrakt og ønsker å kvalifisere meg for Champions League med Atletico. Disse spekulasjonene er noe dere i pressen gjør på vegne av Real Madrid. Jeg fokuserer bare på kampen mot Valencia, siteres Forlan av Setanta nå i kveld.