Moyes frykter Carra og Gerrard

Everton-manager David Moyes frykter Liverpools scousere, Jamie Carragher og Steven Gerrard, før kveldens Merseyside-derby på Anfield.

- De er nøkkelen til Liverpool FC. Jeg mener de er hjertet i klubben, og jeg tror de fleste vil være enige med meg i at dersom Liverpool ikke hadde hatt Gerrard og Carragher i sin stall over lengre tid, ville vi ha sett et svakere Liverpool, uttaler skotten til Liverpool Daily Post.

- Det er ikke noe jeg sier for å fornærme de andre spillerne i Liverpool. Jeg mener kun at disse to kan utgjøre en vesentlig forskjell. Det er hva man forventer av to spillere som har vært involvert i så mange lokaloppgjør, legger han til.

En seier for de røde i kveld vil medføre at Liverpool tar tilbake føringen i Premier League fra Manchester United. Men dette er ikke noe stort poeng for Everton-manageren.

- Det jeg er interessert i er at vi er fokuserte på oppgaven, og gjør det samme som vi har gjort i det siste. Vi kommer uansett ikke til å være laget som hindrer Liverpool i å vinne ligaen. Vi vil ikke komme foran dem på tabellen likevel denne sesongen.

- Jeg fokuserer kun på at Everton skal ta så mange poeng som mulig, og ende så høyt opp på tabellen som mulig. Det vil selvsagt være flott for fansen om vi kan vinne lokalderbyet, da dette handler om mer en tre poeng. Det er tross alt et lokaloppgjør foran to veldig lidenskapelige supportergrupper.