N'Gog har full tillit til Rafa

David N'Gog hevder at spillergruppen har full tillit til Rafael Benitez, og mener at Liverpool FC kan takke spanjolen for at klubben igjen nevnes blant Europas ledende klubber.

David N'Gog er i ferd med å bli småvarm i Liverpool-trøya. Så langt denne sesongen har det blitt 3 kamper fra start og 5 innhopp fra benken, noe som har resultert i tre scoringer.

Den franske U21-landslagsspilleren, som kom for en billig penge fra Paris Saint Germain i juli 2008, noterte seg for sene scoringer i ligakampene mot Stoke og Manchester United, og ble også matchvinner i ligacupkampen mot Leeds. Nå drømmer han om en stor fremtid i klubben.

- Rafael Benitez har forbedret meg som spiller. Jeg har lært mye i denne klubben, og manageren har gitt meg mye tillit. Jeg takker ham for det, og nå må jeg yte mitt beste for ham, uttaler 20-åringen til Liverpoolfc.tv.

- Jeg ønsker å score mål og gjøre mitt beste for laget. Jeg vet jeg besitter kvalitetene som behøves, men alle spillere må forbedre seg på enkelte ting, og jeg vet at jeg med tiden blir mer erfaren og bedre. Jeg må være tålmodig, jobbe hver dag på trening , og spille opp mot mitt beste når jeg får sjansen.

Selv mener han 2-0 scoringen mot Manchester United for et par uker siden er høydepunktet i fotballkarrieren så langt.

- Det er et øyeblikk jeg vil tenke tilbake på i resten av min karriere. Det skjedde så fort. Jeg hadde ikke tid til å tenke. Den scoringen har gjort meg sulten på mer. Jeg vet jeg kan bidra med mye for denne klubben, og denne scoringen har gitt meg selvtillit.

Selv om N'Gog er i ferd med å slå ut i full blomst, så har laget som helhet hatt en ujevn sesonginnledning. Franskmannen er imidlertid ikke i tvil om at Rafael Benitez er riktig mann ved roret på Anfield.

- Han er en virkelig god og rutinert trener. Han vet hva han må gjøre i situasjoner som den klubben befinner seg i nå. Han er en god mann å ha for klubben, og han har hjulpet klubben til å bli en av de beste i Europa igjen. Vi har full tillit til ham.

- Jeg leser ikke hva avisene skriver. Vi vet folk liker å snakke om slike ting, men vi må bare fokusere på vår jobb, holde sammen og jobbe sammen. Vi mener vi har et godt lag. Men vi vet vi kan prestere bedre, og vinne kampene.