N'Gog på landslagsoppdrag

David N'Gog tatt ut til det franske U21-landslaget. Bayern vil helst slippe å møte Liverpool, mens angriper hos Villarreal gjerne vil møte de røde fra Anfield i Champions League.

Skal spille mot England
David N'Gog er tatt ut i den franske U21-troppen som skal spille kamper hjemme mot Estland 27.03 og borte mot England 31.03.


Foran trekning i CL
I morgen rettes øynene mot Nyon og trekningen av kvartfinalene og semifinalene av Champions League i Nyon.

I Bayern München vil man helst slippe å møte de beste engelske lagene, og da i særdeleshet Liverpool. Angriperen Joseba Llorente hos Villarreal er tøffere i trynet og sier at han gjerne ser at lag som Chelsea og Liverpool kommer opp av hatten sammen med hans lag.

- Jeg vil foretrekke at vi ikke møter Liverpool, da de er veldig, veldig sterke for øyeblikket, sier den sportslige sjefen Uli Hoeness hos Bayern. - Jeg vil også helt spille den første kampen borte slik at vi kan ha returen her i München. Det ville ikke være særlig gunstig å måtte spille en returkamp mot Manchester United på Old Trafford.

- Mot et lag som Liverpool, vil vi fortsatt mangle noe, sier en nøktern Philipp Lahm.

- Vi har sent ut et klart signal om vi må regnes med i denne turneringen, sier manager Jurgen Klinsmann. - Vi er sultne og vi ønsker mer. Ingen, selv ikke Manchester United eller Liverpool, bør ta lett på oss.

- Alle lag er veldig sterke, men jeg tar gjerne Chelsea eller Liverpool, hvis kaptein Gerrard sa at han ønsket å møte oss, uttaler Joseba Llorente. - Uansett motstander, Villarral kan slå alle.