N'Gog spiller ikke landskamp

David N'Gog spiller ikke for Frankrike U21 mot Slovenia U21 i kveld. Ingen spilletid for Lucas. Martin Skrtel fikk 90 minutter for Slovakia. 2.plass for Frankrike U19 og Mavinga i firenasjoners.

David N'Gog brakk nesen på trening med Frankrike U21 på søndag, og det har vært usikker om spilleren ville komme i aksjon i kveldens EM-kvalifiseringskamp mot Slovenia U21. Uefa.com har nå offentliggjort lagoppstillingene til kampen som sparker i gang klokken 20.50, og Liverpool-spissen er verken på banen eller benken. Rafael Benítez uttalte tidligere i dag at spissens skade ikke er alvorlig, og det er godt håp om at 20-åringen er aktuell til ligaoppgjøret mot Manchester City.

Brasil vant 2-0 i en privatlandskamp borte mot Oman. Målene ble scoret av Nilmar og Al Ghailani (selvmål). Lucas Leiva fikk heller ikke denne gang spilletid for Brasil.
Brasils lag mot Oman: Julio Cesar, Maicon (Daniel Alves), Lúcio (Cris), Thiago Silva, Michel Bastos; Gilberto Silva, Felipe Melo (Fábio Simplício), Elano (Carlos Eduardo), Kaká (Júlio Baptista); Nilmar, Luís Fabiano (Hulk).

Slovakia tapte 1-2 mot Chile hjemme i Zilina. Martin Skrtel spilte 90 minutter, og  ble notert i dommerens bok åtte minutter før slutt.

En firenasjonersturnering for U19-landslag i Limoges ble avsluttet i helgen. På fredag kom Chris Mavinga inn i pausen da Frankrike spilte 3-3 mot Hellas. To dager senere var forsvarsspilleren samtlige minutter på banen i 2-2-kampen mot Sveits. Frankrike endte til slutt på 2.plass i turneringen. Sveits gikk seirende ut. Chris Mavinga står nå bokført med ni landskamper for Frankrike U19.