N'Gog tilbake for Frankrike U21

David N'Gog er tatt ut til EM-kvalifiseringskamper for Frankrike U21. VM-kvalik for Benayoun og Mihaylov. U-landslagoppdrag for Mavinga, Palsson, Buchtmann, Wisdom og Robinson.

David N'Gog er tilbake på Frankrikes U21-landslag. Han var ikke med til EM-kvalifiseringskampene i forrige måned, men er inkludert i 23-mannstroppen til oppgjørene mot Malta i Ta'Qali 9.oktober og Belgia i Mouscron fire dager senere.

Israel har innkalt 22 spillere, deriblant Yossi Benayoun, til VM-kvalifiseringskampene hjemme mot Moldova og borte mot Sveits henholdsvis 10. og 14.oktober.

Andrea Dossena er ikke rapport spilleklar etter lyskeskade, og er heller ikke med Italia til VM-kvalifiseringskampene mot Irland og Kypros.

Utlånte Nikolay Mihaylov har kommet med i Bulgarias tropp til de kommende VM-kvalifiseringskampene mot Kypros i Larnaca (10.oktober) og Georgia i Sofia (14.oktober).

Chris Mavinga er tatt ut til tre privatlandskamper borte med Frankrike U19. Nederland står på motsatt banehalvdel i Werkendam 9.oktober, mens Belgia venter 12 .og 14.oktober. Frankrike er automatisk kvalifisert som arrangør av neste års EM-sluttspill for U19-landslag.

Victor Palsson skal denne måneden spille for Island U19. EM-kvalifiseringen går av stabelen i Bosnia 5.-13. oktober. I tillegg til vertsnasjonen er Island i gruppe med Bulgaria og Nord-Irland.

Christopher Buchtmann er i Tysklands tropp til U18-landskampen mot Algerie i Meppen 10.oktober. Oppgjøret er et viktig ledd i forberedelsene til U17-VM senere i høst.

Andre Wisdom og Jack Robinson er tatt ut på England U17 til EM-kvalifiseringskamper mot Kasakhstan, Aserbajdsjan og Serbia i Baku fra 26. til 31.oktober. Liverpools juniorkaptein Conor Coady er derimot ikke blant Englands utvalgte.