Németh utelukker ikke permanent overgang

Krisztián Németh trives utmerket i AEK Athen. Dersom Liverpool og den greske klubben skulle komme til enighet om en permanent avtale, ville 20-åringen sterkt vurdere et klubbskifte.

Krisztián Németh innrømmer at han seriøst vil vurdere å gjøre låneovergangen til AEK Athen permanent. Spissen er lånt ut til den greske klubben for hele inneværende sesong. Han har scoret tre mål på syv ligakamper.
- Fansen fortsetter å fortelle meg at AEK er en stor klubb, uttaler Németh.

- De er virkelig imponerende og mer entusiastiske enn Liverpool. Det jeg opplevde i lokaloppgjøret mot Olympiacos (Németh scoret) var noe jeg aldri har følt tidligere.

- Jeg undrer virkelig hvordan fansen ville bli om vi presterte bedre i ligaen. Jeg tror at dersom Liverpool og AEK kan bl inneige om noe, så ville jeg tenke nøye på å bli permanent i AEK.

AEK innehar 6.plassen i gresk superliga, 14 poeng bak ligalederne Panathinaikos. Németh vektlegger ikke at AEK har hatt en svak sesongstart.
- Det har aldri slått mine tanker å be om å terminere låneavtalen fordi AEK presterer dårlig.

- Vi burde opplagt gjøre det bedre. Jeg er sikker på at vi kommer til å gjøre det bedre. I tråd med laget komme jeg også til å forbedre meg. Jeg har blitt glad i Hellas og AEKs supportere.

AEK Athen vant 1-0 hjemme mot PAOK Saloniki i helgen, men Németh er for tiden ute med en ankelskade.