Nemeth ble helten!

Krizstian Nemeth ble den store helten da Ungarn slo ut Italia U20 og er klare for semifinalen i U20 VM! Simon og Gulacsi også involvert. Seier for NGog. Målløst for Kacaniklic og Palsson.

Det ble en mildt sagt dramatisk kvartfinale da Italia U20 og Ungarn U20 braket sammen i Egypt i kveld. I en kamp som på ingen måte var stygg, ble det utdelt en drøss av kort - for ordens skyld ingen til noen av Liverpools tre involverte.

Ungarn tok ledelsen allerede etter 2 minutter, da Ungarn fikk straffe etter at Krizstian Nemeth ble felt. Nemeth hadde også et knallskudd fra 20 meter som den italienske målvakten måtte gjøre en kjemperedning på. Utlånte Andras Simon var også frisk i denne førsteomgangen, mens Gulacsi også imponerte - med godt feltarbeid og hurtige igangsetninger. I andreomganger raknet Ungarn helt, og etter at Gentili fikk sitt andre gule kort, scoret Mazzotta for italienerne med åtte minutter igjen å spille. Like etter fikk Bini marsjordre, og Ungarn spilte med 11 mot 9 før også Szekeres fikk se det røde kortet på overtid i andreomgang. Kampen var på ingen måte stygg, men hos dommeren satt kortene løst, og vi gikk til ekstraomgangene med 10 mot 9.

Krizstian Nemeth scoret for Ungarn etter 112 minutter, før Italia igjen utlignet umiddelbart! Et nytt rødt kort til Italia på Albertazzi to minutter etter igjen, gjorde at det var 10 mot 8 da Nemeth igjen scoret og ble matchvinner i det 117. spilleminutt. Begge scoringene til den AEK-utlånte spissen var flotte, og Liverpool har nå tre ungarere i U20 VM-semifinalen!

Nemeth og Gulacsi spilte hele kampen, mens Simon ble byttet ut etter 59 minutter. Totalt ble det utdelt fire røde og ti gule kort, i en kamp som på ingen måte var stygg.

Seier for NGog og Frankrike U21
David NGog og Frankrike U21 vant i kveld 2-0 borte mot Malta i kvalifiseringen til U21EM.  NGog spilte hele kampen med nummer 11 på ryggen, og kom seg til totalt fem målsjanser uten å komme seg på scoringslisten. En scoring av Anthony Modeste og et selvmål av Tyron Farrugia sørget for fransk seier på Malta.

Målløst for Kacaniklic og Palsson
Sverige U19 møtte i kveld Montenegro U19 i UEFA U19EM. Kacaniklic startet med nummer 10 på ryggen, og spilte 82 minutter for et Sverige som aldri klarte å få hull på byllen. Den unge røde tok dødballene til svensken.

Island U19 gjestet Nord-Irland i kveld, i en kamp som endte målløst. Palsson spilte 84 minutter for islendingene.