Nemeth gleder seg til semifinale

Krisztian Nemeth henter inspirasjon fra Fernando Torres foran dagens semifinale i U20-VM mot Ghana. Kampen kan følges direkte på Eurosport. Avspark klokken 16.30.

Krisztian Nemeth uttaler foran Ungarns semifinale i U20-VM mot Ghana i dag at han har hatt stor nytte av å trene sammen med Fernando Torres. 20-åringen, som er utlånt til AEK Athen denne sesongen, gjorde to mål for ungarerne i kvartfinalen mot Italia.

- Jeg trodde ærlig talt ikke at vi skulle nå semifinalen, men jeg er veldig glad for at vi har klart det. Men jeg hadde hele tiden tro på at vi skulle oppnå gode resultater, og nå har vi sjansen til å vise at vi fortjener å være blant de fire gjenstående lagene i turneringen, uttaler Nemeth til Eurosport.

- Jeg hadde noen skadeproblemer før jeg kom til Egypt, men de har jeg nå fått på avstand. Under preseason med Liverpool prøvde jeg å lære av hva Torres gjorde. Han er en fantastisk spiller, så jeg prøver å lære så mye som mulig av ham.

Ungarns kvartfinale mot Italia ble veldig dramatisk, og italienerne avsluttet kampen med åtte mann.

- Italia-kampen er den mest dramatiske kampen i turneringen så langt, men jeg er ikke sikker på om det var vår beste kamp. Nå forventer jeg en hard kamp i semifinalen. Vi vet at Ghana er raske og sterke, men vi er kanskje taktisk bedre. Jeg er sikker på at det blir en god kamp, og jeg tror vi kan vinne den.

Dagens semifinale i Kairo har avspark klokken 16.30, og kan følges direkte på Eurosport.