Nemeth snart tilbake i spill

Ungarerens ankelskade skal ikke være så alvorlig som først antatt. Manchester Citys Martin Petrov må stå over mot Liverpool. Premiere for Istanbul-film

Utlånte Krisztián Németh måtte ut med en ankelskade allerede etter 20 minutter i EM-kvalifiseringskampen for Ungarn U21 mot Italia U21 på fredag. Det ble først fryktet at spissen hadde ødelagt leddbånd i ankelen. Nettstedet pepsifoci.hi opplyser at skaden ikke på langt nær er så alvorlig. Dersom skaden leges hurtig, kan ungareren kanskje være tilbake i aksjon for AEK Athen allerede til møtet med Charles Itandjes OA Kavala til helgen.

City uten Martin Petrov
Manchester City må klare seg uten Martin Petrov på Anfield lørdag. Bulgareren pådro seg en kneskade på en landslagstrening før onsdagens privatlandskamp mot Malta, og må belage seg på et skadeopphold på to uker.

Premiere for Istanbul-film
Filmen "15 Minutes That Shook the World" hadde premiere i Liverpool i går (mandag). Kortfilmen, som snart utgis på DVD, handler om Liverpools Champions League-triumf, og er Dave Kirkbys verk. Jamie Carragher, Steven Gerrard og Dietmar Hamann og Neil Fitzmaurice (i rollen som Rafael Benitez) opptrer i filmen.