Nesten skadefri stall

Benitez uttaler at han rår over en nesten skadefri spillerstall. To-tre spillere sliter med smeller, men trolig bare småtteri. Sen avgjørelse om Torres spiller mot Blackburn.

Rafael Benítez forventer å ha nærmest skadefri stall før møtet med Blackburn på lørdag.
- Det er veldig nær en helt skadefri tropp. Vi har to eller tre spillere med smeller, men forhåpentligvis er det bare småtteri, fortalte Rafael Benítez til Liverpoolfc.tv.

- Det er alltid veldig positivt (å ha en skadefri stall), men for en spiller er det en stor forskjell på å være tilgjengelig og det å være klar.

- Når de kommer tilbake fra skade, må man være forsiktig. Men i det minste vil vi ha alternativer vi ikke hadde tidligere.

I går kveld meldte The Guardian at Fernando Torres nå er tilbake i full trening. Benítez vil ta en sen avgjørelse om spissen blir med troppen til oppgjøret på Ewood Park.
- Tilbakemeldingen vi fikk på Torres i går var veldig positiv. Han føler seg bra. Vi få se hvordan han er på treningen i dag, men det ser ut til at det går bra.

Spørsmålet er om 25-åringen blir spilleklar mot Blackburn.
- Det avhenger av hvordan han føler seg i løpet av uken. Han må fortsette å trene med fitnesstreneren. Dersom han føler seg bedre, kan han bli involvert i normale treningsøkter. Deretter får vi ta en avgjørelse.