Nøkkelspilleren Yossi

Steven Gerrard er fortsatt skadet og Yossi Benayoun har forbedret sesongens gode form ytterligere etter å ha fått mer spilletid og tillit som følge av at kapteinen mangler.

I 2009 har Yossi Benayoun scoret seks mål på 13 kamper, inkludert fulltreffere i sluttminuttene på Santiago Bernabeu og Craven Cottage.

På Kingston Communications Stadium i ettermiddag, vil en håpe at israeleren igjen er på sitt mest kreativt beste. Med Steven Gerrard skadet har 28-åringen tatt opp hansken og løftet sitt spill ytterligere de seneste ukene.

- Benayoun var en nøkkelspiller for oss ved å komme fra innbytterbenken og score avgjørende mål. Nå spiller han flere kamper og har mer selvtillit, sier Rafael Benitez foran ligamøtet mot Hull.

- Han spilte bra når Stevie var på laget, men nå når Gerrard ikke spiller kan en se mer av Benayoun. Han spilte imidlertid bra også tidligere. Før kunne han kanskje gjøre det godt i 20 minutter, men nå er han mer stabil og det kan være årsaken til at han får mer berøm.

- Han har selvtillit og laget spiller bra, noe som betyr at han kan skape og score mål og ha en god innflytelse for oss. Når en legger alt dette sammen betyr det at han spiller sin beste fotball for oss for øyeblikket, og forhåpentligvis vil det også være slik fremover.

- Troppen er bedre og vi har gode spillere som presterer godt. Når du har Gerrard og Torres er det alltid lettere, men når du ikke har dem kan de se at folk som Dirk Kuyt, Albert Riera og Benayoun blir en stor del av suksessen til laget.

- Jeg tror at hvis han trives her vil han gjerne bli her, mener Rafa på spørsmålet om fremtiden til Yossi.

- Yossi får nå spille, så jeg er sikker på at han er fornøyd. Vi hadde ingen konkrete henvendelser for ham.

- Jeg må snakke med ham om det, men han har enda to år igjen, sier Benitez om mulighetene for ny kontrakt med Benayoun.