Norsk tap i inntektskamp for Anne Williams

Olav Rosvold og Norwegian Wools tapte i dag 1-3 mot Scouser Reds i en inntektskamp for Anne Williams' ”Hope for Hillsborough” på Aintree Villas bane i Liverpool.

Hjemmelaget gikk til slutt seirende ut av dagens inntektskamp mellom lokale Liverpool-supportere og norske Norwegian Wools. Alle inntekter fra de fremmøtte og annonsesalg fra programmet gikk til Anne Williams' "Hope for Hillsborough".

Anne Williams var til stede fra avspark og takket etter kampen alle som hadde bidratt. Etter en litt kjedelig førsteomgang - hvor keeper Magne Thoresen produserte det som lenge så ut til å være en matchvinnende redning med et imponerende tigersprang, scoret nordmennene tidlig etter hvilen.

Begge lag var preget av et mannskap med lavt tyngdepunkt - og lavt press, men enkelte individuelle tekniske detaljer frydet et tallrikt publikum på banen rett ved Aintree Racecourse. Man måtte imidlertid har et trenet øye for å se dem (!)

Utover 2.omgang raknet det imidlertid for gjestene etter to raske mål sent i kampen. Et til tider ikke altfor disiplinert norsk lag var best på kontringer og kunne ha utlignet før scouserne la på til 3-1.

Etter kampen mente lagkaptein Olav Rosvold at gutta hadde jobbet hardt men at dagsform og rutine hadde avgjort for hjemmelaget. Scouserne hadde også en fordel av å ha en større tropp tilgjengelig.

Etter kampen fortsatte dagen på The Village Inn - hvor begge lagene fikk nok tid til oppsummering og analyser. Balansen i kroppens væskenivå måtte gjenvinnes.

Det ble en trivelig kveld og Anne Williams takket igjen alle som hadde bidratt til kampen - en spesiell takk naturligvis til Norwegian Wools.



Anne Williams (i rødt) med lagene etter kampen var slutt.