Ny forumtur vel i havn

LFCSCSB sine forumturer har etter hvert blitt en fast tradisjon, hvor vi prøver å få gjennomført en tur før nyttår og en tur etter nyttår hver sesong. Høstens tur ble lagt til Burnley-kampen.

Det var 21 aktive forumbrukere som innlosjerte seg på Premier Inn Albert Dock helgen 11.-14.september. 18 menn og 3 kvinner. Noen ankom tidlig fredag morgen, mens andre ikke var på plass før godt ut i de små timer natt til lørdag etter å ha landet på hhv Gatwick og Stansted.

En kamp i de lavere divisjoner har blitt fast inventar som en av programpostene på disse forumturene, og 10 mann med tidlig ankomst fredag satte således kursen mot Accrington utpå ettermiddagen. Der fikk de en smak på selve sjela i engelsk fotball, da Accrington Stanley beseiret Darlington 2-1 i hva som var et skikkelig bunnoppgjør i League Two. Dette er så langt fra Premier League-hverdagen som det går an å komme, men uansett et populært innslag på turen.

Anytime Travel er fast transportør når forumgjengen skal se bakgårdsfotball.



Sjåfør John Mac sørger alltid for at det er rikelig med proviant når man skal ut på tur.



Lars 7 med Accrington-drakt som står seg fint til Lincoln-drakten han sikret seg på forrige forumtur.



Troppen samlet før avspark i Accrington.



Nydelig kveldshimmel over Fraser Eagle Stadium

Når de 10 som hadde vært på utflukt til Lancashire-byen en drøy times kjøring nord for Liverpool hadde blitt loset trygt hjem av forumturenes faste sjåfør, John Mac i Anytime Travel, ble kvelden avsluttet med en runde på byens utesteder for majoriteten av gruppa.

Irske toner i kjelleren på Flanagans er alltid et populært innslag på forumturene.

Lørdag var den store dagen - kampdagen da Liverpool skulle i ilden. De som var førstereis var tidlig oppe for å handle i Liverpool-butikkene i Liverpool One og på Williamson Square, før gruppa satte kursen mot Anfield. Der samlet vi oss til sing-song på The Park, noe som falt i smak hos samtlige reisende.

Slavo, Ingrid_ og Jokka på plass bak The Kop på matchdagen.



Anfield 1, Bizarro, MariusFD, fowlerpower, Steven G, Boler, Kopmaniac og Corleone har funnet seg godt til rette på The Park.



Jokka, Ingrid_ og Slavo på plass inne på stadion.



Fowlerpower, Steven G og Boler diskuterer lagoppstillingen.

Resultatmessig ble Burnley-matchen en stor suksess, med seier 4-0, og dette ble behørig feiret med fellesmiddag på den argentinske biffrestauranten Meet etterpå. Deretter gikk ruta til Flanagans og en ny smak på byens uteliv for de aller fleste.



Argentinsk biff på Meet smakte fortreffelig. Omartin, scouser#23, Tiili, fowlerpower og Red Rafael med flere.



Lørdagskvelden ble avsluttet på Flanagans. F.v: Svennie, CarrAgger og Red Rafael.

På søndag stod rugbykamp mellom Warrington Wolves og Harlequins på Halliwell Jones Stadium i Warrington på programmet. Men på grunn av arbeid på toglinja var togene til Warrington innstilt, og det fristet ikke med busstur for de som hadde holdt det gående til ut de små timer. Dermed ble rugby-innslaget droppet denne gang.

Vi sitter igjen med inntrykk av at turen ga mersmak for de aller fleste, og vi jobber derfor med å få til en ny forumtur i løpet av vinteren/våren. Hjemmekampen mot Bolton, som foreløpig er terminfestet til 30.januar, synes å være den mest aktuelle matchen. Følg med på forumet de nærmeste ukene, om du kan tenke deg å dra på tur med likesinnede aktive forumister!

Her kan du lese om tidligere forumturer:
Sunderland - mars 2009 2-0
Hull - desember 2008 2-2
Arsenal - oktober 2007 1-1
Sheffield United - februar 2007 4-0