Ny god kamp av Bouzanis

Utlånte Dean Bouzanis utmerket seg igjen på en positiv måte da Accrington Stanley i går vant 2-1 borte mot Lancashire-nabo Morecambe. Mer benkesliting for David Martin.

Accrington Stanley har virkelig fått orden på sysakene etter at de fikk lånt inn den unge keeperen Dean Bouzanis fra Liverpool. Australieren utmerket seg med 4-5 meget gode redninger i gårsdagens lokaloppgjør mot Morecambe på Christie Park. Den første av disse avgjørende redningene kom på stillingen 0-0 like før pause.

I andre omgang storspilte Bouzanis, og bidro sterkt til tre nye poeng for Stanley. Det måtte et meget godt volleyskudd til for å overliste den utlånte Liverpool-keeperen. Den scoringen kom drøye tjue minutter før slutt, men på det tidspunkt hadde gjestene allerede satt to baller i nota bak hjemmelagets keeper.

Accrington Stanley er nå helt oppe på 9.plass i League Two, og snuser dermed på play-off plassene. Det skiller kun ett poeng opp til Notts County på 7.plass.

Bouzanis får altså mye spilletid og gjør det meget godt i Accrington. En annen utlånt Liverpool-keeper, David Martin, sliter imidlertid med å få spilletid. I går måtte han nok en gang slite benken i League One, da Leeds vant 3-1 over Hartlepool hjemme på Elland Road.