Ny kontrakt for Eccleston

Nathan Eccleston bekrefter til liverpool.no at han nå er bundet til klubben til 2012. John Aldridge vil ha Stevie G i boksen på dødballer. Fulham-spiss advarer Liverpool.

Det gikk i går kveld rykter om at Sky Sports hadde meldt at Nathan Eccleston hadde signert en ny avtale med Liverpool FC. Ettersom det ikke har blitt bekreftet eller omtalt noen andre steder, spurte Torbjørn Flatin hovedpersonen selv i dag om dette medførte riktighet.

Angriperen bekreftet at han hadde signert en to års forlengelse av sin avtale, som dermed løper til 2012. Han vil neste år spille for reservelaget, ettersom han er for gammel for U18 fotball.

Aldo vil ha Gerrard i boksen
Mange røde er irritert over at laget for sjelden scorer på hjørnespark, i forhold til hvor mange slike sjanser man får i løpet av en kamp. John Aldridge drar i dag fram Steven Gerrards hodestyrke i sin spalte i Liverpool Echo. Den tidligere angriperen mener Liverpool vil ha større nytte av kapteinens luftstyrke inne i boksen på cornere og frispark, enn at han skal være den som skal slå dem.

- Det å se Englands vinnermål mot Ukraina på onsdag fikk meg til å tenke. Steven Gerrard spilte en stor rolle i målet, ettersom det var han som headet Beckhams frispark videre til John Terry. Jeg vet at han har gode avleveringer, men jeg tror han vil gjøre mer skade av å være den som avslutter på fremspillene, skriver Aldo.

- La Fabio Aurelio eller hvem som helst ta seg av dødballene, og send Steven fremover. Med hans høyde og teknikk med hodet vil han skape problemer for forsvarsspillerne.

Johnson advarer Liverpool
Tidligere Everton-angriper Andy Johnson spiller nå for Fulham. Han og hans lagkamerater er høyt oppe etter seieren mot Manchester United på Craven Cottage i forrige serierunde, og tror nå på seier også mot Liverpool.

- Vi går for seier, og vi ønsker å komme oss ut i europa. Jeg har fått en del tekstmeldinger fra kamerater i Everton, og de er ikke veldig giret på å se Liverpool vinne ligaen. Jeg vil gjøre alt jeg kan for å score og vinne, og jeg føler vi har en bedre sjanse her enn vi hadde mot Manchester United, sier Johnson i dag.