Ny reservelagskamp

Reservelaget møter Blackburn på Ewood Park i kveld. Saric klar for å trene med reservene. Wisdom og Robinson melder forfall til England U16. Coady ny i troppen. U18-kamp omberammet.

Reservelaget spiller i kveld ny kamp i Premier Reserve League North. Gary Abletts mannskap reiser til Ewood Park for å møte Blackburn. Lancashire-klubben ligger på 5.plass med 26 poeng på 17 kamper, mens Liverpool har falt til 11. og sisteplass etter 0-2-tapet mot Sunderland. Kampen har avspark klokken 20.00 norsk tid, og overføres direkte på LFC TV.

Nikola Saric tilbake på trening
Nikola Saric kom fra Herfølge i juli 2008, men 18-åringen har mistet hele sesongen på grunn av en kneskade. Ifølge Liverpoolfc.tv skal dansken trene med sine lagkamerater for tredje gang denne uken. Forhåpentligvis får han også prøve seg på reservelaget før sesongen er over. Den teknisk begavede spilleren benyttes enten som spiss eller på en av kantene.
- Jeg ønsker bare å komme tilbake og spille. Når du kommer til en ny klubb, ønsker du å vise dem at det var riktige å signere deg, sier Saric til livepoolfc.tv.

- Jeg vet ennå ingenting om laget. Du kan se dem live, men jeg vet ikke hvordan det kommer til å fungere før jeg spiller.


Wisdom og Robinson blir hjemme
Talentene Andre Wisdom og Jack Robinson var tatt ut på det engelske U16-landslaget til Montaigu-turneringen som sparker i gang denne uken, men Liverpool har valgt beholde spillerne på The Academy i Krikby fremfor å sende dem til Frankrike. Erstattere må dermed hentes inn, og en av disse blir Conor Coady. Forsvarsspilleren har aldri tidligere vært involvert med England U16.
- Vi har tatt en avgjørelse om Jack Robinson og Andre Wisdom skal slutte seg til U16-troppen eller ikke. Vi konkluderte med at det ville forstyrre våre forberedelser til FA Youth Cup for mye. Vi har derfor valgt å trekke dem, uttaler John Owens til Liverpoolfc.tv.

- Det betyr at Conor Coady, som var reserve i troppen, nå vil få sjansen istedenfor. Det vil bli en god mulighet for ham til å reise og bli lagt merke til med England.

U18-kamp omberammet
Juniorlaget skulle ha møtt Sunderland borte lørdag 18.april, men kampen er nå blitt omberammet grunnet semifinalen i FA Youth Cup mot Birmingham to dager tidligere. Oppgjøret mot Sunderland skal nå spilles lørdag 9.mai. Hjemmekampen mot Sheffield United 25.april vil også få ny dato.