Ny scoring av San Jose

Bare halvannen uke etter at han scoret for Athletic Bilbao i Europaligaen gjorde Mikel San Jose i kveld sitt første mål i La Liga. Dean Bouzanis har stor suksess i Accrington.

Mikel San Jose er endelig inne i varmen i Athletic Bilbao, og nå som han har fått tillit gjør den utlånte Liverpool-stopperen sine saker svært bra. San Jose startet kveldens kamp mot Jermaine Pennants Real Zaragoza, og scoret kampens første mål på en fantastisk heading i krysset fra 11 meter etter 61 minutter. Det Liverpool-linkede stortalentet Iker Muniain la innlegget til scoringen, og 16-åringen var også nest sist på ballen ved bortelagets andre scoring. Athletic vant 2-1, etter at hjemmelaget fikk et trøstemål på overtid. Jermaine Pennant ble byttet ut etter 68 minutter. San Jose pådro seg for øvrig gult kort like før pause, men blir neppe husket for det etter sin kjempeheading som ga gjestene ledelsen.

I Segunda Division spilte Andras Simon den siste halvtimen for Cordoba CF i 0-0 kampen borte mot Recreativo Huelva.

I Accrington Stanley storspiller Dean Bouzanis. Liverpools utlånte reservekeeper har nå startet fire kamper for Lancashire-klubben, og samtlige er vunnet. I ettermiddag vartet han opp med fem meget gode redninger da Notts County ble slått 2-1 på Meadow Lane. Vertene klarte kun å overliste Bouzanis fra straffemerket åtte minutter før full tid.

To andre utlånte Liverpool-målvakter sliter imidlertid med å få spilletid. David Martin satt igjen på innbytterbenken gjennom hele kampen da Leeds spilte uavgjort 0-0 borte mot Brentford i League One, og det samme gjorde Nikolay Mihaylov da Twente vant 3-1 over NAC Breda på hjemmebane i den nederlandske toppdivisjonen.