Ny sjanse for Degen?

Liverpool Echo tror Benítez må revurdere planen om å selge Degen i januar. Glen Johnson kan bli på sidelinjen i minst en måned. Carragher og Darby mulige backalternativer. Kelly fortsatt skadet.

Liverpool Echo skriver at Glen Johnson må regne med et skadeopphold på minst en måned. Høyrebacken pådro seg en leddbåndskade i høye kne mot slutten av 1-0-seieren mot Aston Villa, og skal undersøkes nærmere av spesialist i dag. I etterkant vil vi få vite mer nøyaktig hvor lenge rehabiliteringen hans vil ta.

Liverpool må i så fall klare seg uten 25-åringen i FA-cupkampen mot Reading, samt Premier League-oppgjørene mot Tottenham, Stoke, Wolverhampton og Bolton.

Skaden til Johnsom kan tvinge Rafael Benítez til å justere planene om å selge Philipp Degen i løpet av overgangsvinduet i januar. Den skadeforfulgte spilleren har kun syv førstelagsopptredener etter overgangen fra Borussia Dortmund sommeren 2008.

Martin Kelly er fortsatt ute med skade, og mangel på backalternativer kan overbevise Benítez til å beholde Degen frem til sesongslutt.

Eventuelt kan Jamie Carragher få i oppgave å vikariere på høyrebacken, mens Martin Skrtel kommer inn i midtforsvaret. Benítez kan også gi 21-årige Stephen Darby, som debuterte fra start mot Fiorentina tidligere i måneden, en ny mulighet.