Ny sponsoravtale for LFC

Liverpools kommersielle direktør, Ian Ayre, sier at man har forlenget avtalen med en bank verdt £5M, og håper å sikre ytterligere tre sponsoravtaler i løpet av den nærmeste tiden.

Ian Ayre blir av mange regnet som den største favoritten til å ta over etter Rick Parry som daglig leder i Liverpool FC, en stilling Ayre tidligere har hatt i Huddersfield Town. Han ble hentet til Liverpool som kommersiell direktør, og regnes som en mann på siden til Tom Hicks.

Ayre ønsker imidlertid ikke å komme inn på mulighetene for å bli "chief executive", og er i et intervju med Bloomberg mer opp av kommende sponsoravtaler, og at Liverpool nå skal til Asia under pre-season, en verdensdel hvor Ayre har jobbet tidligere.

Liverpool forlenget en sponsoravtale med Bank of America for ytterligere fire år, i en avtale verdt £5M for LFC.

- Vi er i samtaler om andre avtaler, kan Ian Ayre fortelle. - Det kan dreie seg om noe innen elektronikk, dataspill og bil.

- Hvis vi skal kunne bygge opp forretninger i utlandet er nøkkelen å la folk få føle på produktet regelmessig, sier Ayre om Liverpools planlagte tur til Asia.

- Det som er klart er at det er en mulighet for Liverpool til å gjøre det mye bedre (finansielt) enn hva de har gjort tidligere.

- På nåværende tidspunkt konsentrerer jeg meg kun om å utvikle den kommersielle virksomheten i denne fotballklubben, sier Ayre på spørsmål om hans fremtid i LFC.