Ny tredjedrakt kommer snart

Liverpool offentliggjør ny bortedrakt i Europa 16.juli. Richie Partridge føler at han ble for lenge i Liverpool. Scott Wootton signerte proffkontrakt med Manchester United.

Liverpool FC opplyser at en ny tredjedrakt, som skal brukes på bortebane i Europa, offentliggjøres 16.juli, men lanseringen skjer først 13.august. Drakta kan forhåndsbestilles fra Liverpool FC allerede nå.

Klubben kom med ny bortedrakt (se bildet) i midten av mai.


Partridge ble for lenge i Liverpool
Richie Partridge mener at han ble for lenge i Liverpool før han forlot klubben til fordel for i Sheffield Wednesday i 2005. 28-åringen spilte tre ligacupkamper for de røde og var også på lån i Bristol Rovers og Coventry. Oppholdet i Sheffield varte kun en sesong. Deretter var han innom Rotherham før han ble frigitt av Chester etter sist sesong. Kantspilleren er nå på jakt etter ny arbeidsgiver.
- Mye fungerte ikke for meg. Jeg vet at jeg ble for lenge i Liverpool (ni år). Jeg hadde hele tiden et håp om at jeg skulle slå igjennom, men jeg burde ha reist tidligere, sier Partridge til The Herald.

- Og jeg hadde noen stygge skader. Jeg vet alt som er å vite om hvordan et kne fungerer.

- Jeg skal snakke med et par klubber de neste dagene og se hva som er der ute. Forhåpentligvis kan jeg finne noe og få en klubb nær mitt hjem. Jeg har en ung familie nå, og de er min prioritet. Jeg ønsker ikke å flytte til den andre siden av landet.

- Jeg vil foretrekke å bli i Football League om det er mulig, men det er også gode klubber i Conference. Toppklubbene der betaler brukbare lønninger, og det ville bli en utfordring å forsøke å rykke opp med en klubb.

Wootton signerte proffkontrakt med Man Utd
Scott Wootton forlot Liverpool til fordel for Manchester United i februar 2008 grunnet uoverensstemmelser med ledelsen på The Academy. 17-åringen skrev under på en proffkontrakt med Manchester United i går.