Ny trenersjef på akademiet

LFC har ansatt José Segura(48) som ”technical manager” på klubbens ungdomsakademi. Segura jobbet sist som manager i Olympiakos, og har vært i ungdomsavdelingen til Barcelona.

Liverpool FC melder at José Segura er blitt ansatt som ny "technical manager" på ungdomsakademiet i Kirkby. Spanjolen kommer inn som erstatter for Piet Hamberg og er ventet å få ansvaret for treningen og trenerne på The Academy.

48-åringen har tidligere arbeidet i Barcelona i deres ungdomsavdeling og med B-laget, og vært involvert med spillere som Iniesta, Valdes, Pique, Krkic, Fabregas og Arteta.

Siden flyttet han til Hellas og AEK Athen, før han ble assistenttrener og siden manager som førte Olympiakos til både liga og cup i 2008.

- Det er mye å gjøre på akademiet, men vi har arbeidet hardt med å hente inn best mulig folk og José er en glimrende ansettelse, sier Rafael Benitez.

- Han har arbeidet med noen av de største talentene i Spania og kjenner til utfordringene med å bringe fra spillere til førstelaget. Han har også erfaring fra toppfotball etter sin suksess med Olympiakos og jeg er henrykt over at han har sagt ja til å komme til oss.