Nye Alonso-kommentarer fra Valdano

Snakkesalige Jorge Valdano uttaler seg nok en gang om muligheten for at Xabi Alonso blir Real Madrid-spiller. Billettinfo til reservelagets treningskamp mot Chester på Deva Stadium.

Real Madrids generaldirektør er stadig ute i media og kommenterer muligheten for at Xabi Alonso kan slutte seg til den kongelige klubb i Madrid. I et radiointervju med Radio Marca i dag sa Valdano følgende:

- Alle vet at Alonso er en spiller som vi alltid har vært interesserte i. Han er en kar som kan organisere et lag, og han er i en fase av sin karriere hvor han har blitt mer moden.

- Vi fikk antydet en cirkapris, men i løpet av de siste dagene har denne prisen gått opp, og den er nå for høy etter vår smak. Derfor virker det som spilleren er lenger unna for oss nå. Men situasjonen kan fort snu seg igjen.

Billettinfo Chester
Liverpools reservelag skal spille treningskamp borte mot Chester Citys førstelag tirsdag 21.juli. Billettprisene til denne kampen på Deva Stadium er satt til £10 for voksne og £5 for pensjonister, studenter og barn. For voksne og pensjonister vil det være mulig å betale kontant ved inngangen på kampkvelden, mens studenter og barn må henvende seg til billettkontoret på Deva Stadium for å få kjøpt billett. South Stand og deler av West Stand er satt av til Liverpool-supportere.