Nytt forsøk på Barry?

Chris Bascombe hevder at Rafael Benítez vil gjøre et nytt forsøk på å hente Gareth Barry til sommeren. Stewart Downing linket igjen, men Albert Riera har vært et godt kjøp.

Rafael Benítez ønsker fortsatt å hente Gareth Barry fra Aston Villa, og Liverpools manager vil prøve seg med et bud på £8M til sommeren, hevder Chris Bascombe, tidligere journalist i Liverpool Echo.

Barry har kun ett år igjen av sin kontrakt på Villa Park, og Villa vil derfor ikke være i en posisjon til å kreve £20M igjen.

I fjor ble Barry jaktet på som en mulig erstatter for Xabi Alonso, men ses nå på som en anvendelig spiller som kan spille på sentral midtbane, venstre midtbane og venstre back.

Downing linket igjen
Chris Bascombe nevner at Stewart Downing vil få forlate Middlesbrough dersom nordøst-klubben rykker ned. Det vil gjøre spilleren interessant for en mulig £14M-overgang til Tottenham eller Liverpool, men Spurs vil være favoritter til å sikre seg spilleren. Benítez fulgte kantspilleren forrige sesong, men valgte et billigere alternativ i Albert Riera fra Espanyol. Riera har vist seg å være et godt kjøp, noe som kan føre til at Downing foretrekker andre alternativer.