Nytt klart tap for U18

Liverpool U18 tapte i dag sin tredje kamp for sesongen, og står dermed med kun seks poeng etter fem kamper. Sunderland ble alt for sterke, og vant enkelt 3-0 i nordøst.

Kevin Balls mannskap ble alt for sterke for de røde. Ryan Noble gjorde to mål, og bidrog sterkt til at Liverpool måtte vende tomhendte hjem til Merseyside.

Sunderland angrep fra første fløytesignal, og tok ledelsen allerede etter seks minutter. Adam Mitchell fant Noble 5-6 meter fra mål, og spissen spant rundt og sendte en volley bak Liverpool-keeper Deale Chamberlain.

Ben Wood var nær ved å lykkes med et brassespark for vertene, men det gikk ikke lenge før Black Cats doblet ledelsen. Adam Mitchell skar inn fra høyre og hans venstrebeinsskudd forandret retning i en spiller og gikk i en bue over Chamberlain og inn i nettmaskene.

Når fløyta lød for pause hadde ikke Liverpool skapt en eneste klar målsjanse. Til det var Sunderlands forsvarsfirer alt for solid.

I starten av andre omgang jevnet kampen seg ut. Liverpool klarte å tette rommene de hadde gitt Sunderland før pause, og de røde gjorde et forsøk på å komme inn i kampen igjen.

Men etter 72 minutter avgjorde Sunderland kampen. Ryan Noble jaktet et gjennomspill i midten, og satte ballen på innsiden av venstre stolpe når keeper Chamberlain kom ut fra streken. De to spillerne kolliderte i denne situasjonen, og begge måtte ha behandling før de kunne fortsette kampen.

Sunderland-keeper Ben Wilson måtte fiste en heading over tverrliggeren, men det var det næreste Liverpool kom et trøstemål.

Sunderlands lag: B. Wilson, Bagnall, Laing, Egan, Adams, Mitchell (Watson 75), N. Wilson. Wood, Elliott (Lynch 70), Noble, Fletcher.

Liverpools lag: Chamberlain, Flanagan, Wisdom, McGiveron, Robinson; Dawson (Adorjan 45), Coady, Ihiekwe (Silva 51), Ince (Ellison 56), Roberts, Ngoo. Ubenyttede reserver: Oldfield, Sama.