Nytt utlån for Threlfall - Antwi kommer hjem

Liverpool FC bekrefter at Robbie Threlfall lånes ut til Stockport for den kommende måneden. Samtidig returnerer Godwin Antwi fra sitt låneopphold i Tranmere Rovers.

Som vi antydet tidligere i dag, gjør venstreback Robbie Threlfall Stockport-spiller av seg. Men kun for den kommende måneden i første omgang. Liverpool FC bekrefter på sine offisielle nettsider at de gjorde en avtale med League One-klubben i dag. Dette skjer altså kun noen få dager etter at 20-åringen returnerte fra høstsesongens utlån i Hereford.

Threlfall ble flyttet opp til Melwood foran 2006/07-sesongen, men har fortsatt ikke debutert i offisiell kamp for Liverpools førstelag. Han var imidlertid involvert med førstelaget under Asia Trophy i Hong Kong i juli 2007.

Scouseren var sentral på Liverpools juniorlag som vant FA Youth Cup både i 2006 og 2007. Han gjorde sågar mål i finalen mot Manchester United på Old Trafford i 2007, og nettet også i den påfølgende straffespark-konkurransen som avgjorde slaget.

Threlfall var utlånt til Hereford i deler av 2007/08-sesongen, og ble altså sendt dit på et nytt utlån sommer. Han returnerte fra Hereford for bare et par dager siden, og skal nå altså prøve lykken i Stockport den kommende måneden.

Antwi returnerer fra Tranmere
Tranmere Rovers bekrefter på sine offisielle nettsider at Godwin Antwi returnerer til Liverpool FC etter at forsvarsspillerens låneopphold ble avsluttet ved nyttår.

Antwis seks måneder på Prenton Park kan neppe karakteriseres som noen suksess. Han gikk skadet store deler av høsten, og klarte ikke å spille seg inn på laget igjen når han omsider ble skadefri. 20-åringen fikk således kun 7 kamper for Tranmere. I ligaen startet han fire kamper og kom innpå som innbytter i en kamp. I tillegg startet han en FA-cupkamp og en ligacupkamp.