O'Neill åpen for Bosman-overgang

Aston Villa vil tilby Gareth Barry gode betingelser for å få ham til å forlenge kontrakten, men Martin O'Neill utelukker ikke å la spillere bli ut kontraktstiden, til sommeren 2010.

Rafael Benítez skal være svært interessert i å hente Gareth Barry også denne sommeren. Liverpools manager forsøkte å sikre seg Aston Villas midtbanespiller forrige sesong, men klubbene klarte aldri å komme til enighet om overgangssum. Barry har kun ett år igjen av sin kontrakt, og Aston Villa står klar til å tilby ham en ny lukrativ avtale. Aston Villa-manager Martin O'Neill virker også villig til å la Gareth Barry spille ut kontraktstiden på Villa Park. I så fall vil spilleren gå gratis etter sesongslutt 2010 istedenfor å selge i kommende overgnagsvindu.
- Vi er i midt opp i vennskapelige samtaler med Gareth Barry og hans representanter. Selv om jeg ikke klar over alle tallene som har vært nevnt, er vi selvsagt opptatt av å tilby Gareth alle betingelser for å bli på Villa Park i en lengre periode, sier O'Neill ifølge The Guardian 

- Samtidig vil vi godta det hvis han ønsker å fortsette her de siste 12 månedene av sin nåværende kontrakt.