Offisielt: Keane har gått til Tottenham

Tottenham har nå bekreftet at Robbie Keane har skrevet under for dem, og er tilbake på White Hart Lane etter en halv sesong på Anfield. - Ikke rette overgangen for meg, sier Keane selv.

Tottenhams offisielle hjemmeside bekrefter at Robbie Keane har fullført sin overgang tilbake til White Hart Lane.

Nord i London var naturlig nok stemningen høy etter at iren var tilbake etter seks måneder på Merseyside.

- Vi ønsket ikke at Robbie skulle reise i sommer, vi satte pris på de seks årene med trofast service som han klubben og vi lot han motvillig gå, sier formann Daniel Levy til Tottenhams hjemmeside.

- Jeg er henrykt over at han har valgt å returnere til oss. Vi kan alle huske den lidenskap og fightervilje han viste for oss i tidligere sesongen. Jeg vet at han er fast bestemt på å gi oss total hengivenhet.

- Det var en vanskelig beslutning å forlate Tottenham sist sommer, bekrefter Robbie Keane selv. - Det viste seg at det ikke var den rette overgangen for meg.

- Jeg vet at noen supporter hos Spurs vil føle at jeg sviktet dem, men jeg kan forsikre dem om at jeg vil gi alt for denne klubben. Klubben har glimrende fans og jeg ønsker å betale tilbake deres støtte. Nå må vi gå ut og kjempe og sørge for at vi kan klatre oppover ligatabellen.