Offisielt: LFC aksepterer bud

Formannen til Swansea, Huw Jenkins, bekrefter at LFC har akseptert et bud på vingen Paul Anderson. Spiller og klubb har ikke diskutert personlige betingelser.

På hjemmesiden til Swansea blir det bekreftet at Liverpool har akseptert et sekssifret beløp i pund for Paul Anderson. Anderson har de to siste sesongene vært utlånt til Swansea, som han hjalp til å vinne League 1, og Nottingham Forest. Forest har også vist interesse for å kjøpe flankespillere, men Swansea er nå favoritt selv om det gjenstår for spiller og klubb å bli enige.

- Vi har fått akseptert et sekssifret bud av Liverpool, forklarer formannen i Swansea, Huw Jenkins. - Jeg må imidlertid understreke at Paul bare er en av flere muligheter vi søker etter.

- Roberto (red: manager Roberto Martinez) har gitt uttrykk for flere spillere han er interessert i og vi har forfulgt dette mens han har vært i utlandet og speidet.

- Tilbudet er akseptert av Liverpool, men det gjenstår fortsatt personlige betingelser og at Roberto setter seg ned sammen med spilleren for ytterligere samtaler.

- Uansett hvem vi kjøper, ønsker vi spillere som vil spille for Roberto og Swansea City.