Offisielt: LFC jakter investorer

I en uttalelse fra George Gillett og Tom Hicks gjør man det klart at man er ute etter å få frisk kapital inn i klubben, men at ingen avtaler er gjort. Man City også med ungt reservelag.

Vurderer investorer
I kjølvannet av rykter om investorer fra Saudi Arabia og India har George Gillett og Tom Hicks via en talsmann gått til det skritt å sende ut en melding på Liverpools hjemmeside. Der avviser man at man har kommet til enighet med noen parter, men at man samtidig jakter på nye investorer.

"Eierne har sammen beholdt Bank of America Merril Lynch og Rothschild for å vurdere mulighetene for at nye investorer skal sprøyte inn egenkapital i LFC.

Imidlertid, prosessen er på et tidlig stadium, det finnes ingen overenskomst med noen part og rapporter som sier noe annet er fullstendig unøyaktige."

Reservelaget til City
Michael Johnson er den mest kjente spilleren på kveldens reservelag for Manchester City, som spiller hjemme mot et Liverpool med bl.a. Agger, Degen og N'Gog på laget. Johnson kom inn som reserve i gårsdagens seier mot West Ham i Premier League, etter å ha vært plaget med skader i lang tid. Javier Garrido og Vladi Weiss, som var på benken i den samme kampen, starter også.

Manchester City: Taylor, Smith, Garrido, Vidal, Wabara, Johnson, Weiss, Ibrahim, Ball, Mak, Poole. Reserver: Cunningham, Johansen, Moore, Kay, Redshaw.