Økt håp om Silva?

The Independent tror det vil bli lettere å hente David Silva når David Villa ser ut til å bli i Valencia, men trolig må Alonso selges. Peter Crouch linkes. Finnan avslutter kontrakten i Espanyol?

The Independent skriver at Rafael Benítez er klar til å intensivere interessen for Valencia David Silva. Forhandlingssituasjonen er forandret etter at mulighetene for et salg av David Villa har minsket.

Valencia er i økonomiske vanskeligheter og kan bli nødt til å senke sitt prisforlangende på £25M for Silva. Prisen gjorde at Benítez trakk seg fra videre forhandlinger i mai. Benítez vil være i stand til å tilby hele beløpet i en betaling dersom Real Madrid gjør det samme med £30M for Xabi Alonso. Real Madrid betalte alt i et avdrag da de kjøpte Cristiano Ronaldo for £80 fra Manchester United.

Valencia sto i utgangspunktet hardt på sitt fordi Villa så ut til å forlate Mestalla, mens de ønsket å beholde Silva. Barcelona har nå hentet Zlatan Ibrahimovic fra Inter. Derfor er det mindre sannsynlig at Villa forlater Valencia. Samtidig går Samuel Eto'o fra Barcelona til Inter.

Crouch linkes
Useriøse Daily Star hevder at Liverpool er en av utfordrerne til å hente Peter Crouch fra Portsmouth for £12M.  Sunderland hadde fått akseptert et bud på spissen, men 28-åringen takket nei fordi han ikke ønsket å flytte fra Sør-England. Tottenham-manager Harry Redknapp har innrømmet interesse for spilleren, men frykter at  handelen blir for dyr. Fulham seiler opp som favoritt til å hente Crouch. Avisen hevder at Rafael Benítez ønsker å bli holdt informert om utviklingen. Crouch ble solgt for £11M i fjor sommer.

Finnan returnerer til England?
Steve Finnan kan være på vei tilbake til England. Den tidligere Liverpool-backen har kun vært i Espanyol et år, men klubb og spiller er i ferd med å avslutte samarbeidet.
- Vi forhandler om å kansellere kontrakten hans. Forhåpentligvis kan vi kom til enighet som fungerer for alle parter, sier Espanyols sportsdirektør Ramon Planas til spansk presse.