Olsen: - Vi gjør Liverpool en tjeneste

Landslagssjef Morten Olsen mener Danmark gjør Liverpool og Daniel Agger en tjeneste ved å benytte midtstopperen. Agger starter trolig mot Ungarn. Ryan Crowther på prøve i Grimsby.

Engelske medier har skrevet at Liverpool-manager Rafael Benítez har kontaktet det danske fotballforbundet for å få Daniel Agger hjem istedenfor å spille kampen mot Ungarn. Det tilbakeviser Danmarks landslagstrener Morten Olsen.
- Jeg har ikke hørt fra Liverpool, sier Morten Olsen til dansk TV2.

Olsen mener det danske landslaget gjør Liverpool en tjeneste ved å benytte Daniel Agger.
- Han har ikke spilt på et halvt år, og trenger spilletid. Det gagner både Agger og Liverpool.

Rafael Benítez har uttalt at det nok blir for tøft for Daniel Agger å spille to landskamper på fire dager. Olsen tror derimot ikke at det skal by på noe fysisk problem å la midtstopperen spille igjen i kveld.
- Han kan saktens tåle å spille to kamper på fire dager.

Agger har ennå ikke vært i aksjon for Liverpool denne sesongen på grunn av en ryggskade. Ekstra Bladet tror at 24-åringen blir å finne i startoppstillingen til Danmark mot Ungarn.

Crowther på prøve i Grimsby
Ryan Crowther ble løst fra kontrakten med Liverpool FC i august. Nå har Grimsby-manager Mike Newell tatt inn kantspilleren på prøvespill. 21-åringen har fått muligheten til å skaffe seg kontrakt på Blundell Park etter å ha trent med "The Mariners" på tirsdag, og vil sannsynligvis få sjansen i kveldens reservelagskamp mot Huddersfield. Grimsby befinner seg for tiden helt nede på 22.plass i League Two.