Owen Coyle ser frem til Anfield-besøk

Burnley-manager Owen Coyle gleder seg til å møte Liverpool på Anfield. Stort å møte de beste. Usikker på hvilke spillere han har tilgjengelig etter landskampene.

Liverpool får besøk av Burnley på lørdag. Lancashire-klubbens manager, Owen Coyle, gleder seg til møtet.
- Vi ser frem til kampen. Liverpool har noen utrolig begavede spillere. Torres og Gerrard er to som kunne ha spilt for ethvert lag innen verdensfotballen. Som spiller, trener eller manager ønsker man å spille mot de beste spillerne og de beste lagene, og Liverpool kan du huke av for hver boks som gjelder den beskrivelsen, sier Coyle til Burnleys offiselle nettsted.

- Atmosfæren vil bli fantastisk. Vi ønsker å ta en stor, stor del i det. Vi skal forsøke å spille vårt spill.

- Vi skal opptre veldig respektfullt og være klar over truslene Liverpool besitter, men vi har talentfulle spillere, og vil være ute etter å skape problemer på egen hånd.

Også Burnley har hatt flere spillere involvert i landskamper. Steven Fletcher og Graham Alexander for Skottland, Martin Paterson for Nord-Irland og Andre Bikey for Kamerun. Kvartetten ventes tilbake på treningsfeltet på fredag. Owen Coyle må se om spilleren er klar for møtet med de røde.
- Vi skal vurdere det i morgen. Forhåpentligvis er de skadefrie. Man kan ikke alltid garantere inntil man ser dem på trening og ser hvordan de beveger seg.

- Vi krysser fingrene for at vi har troppen tilgjengelig, pluss David Nugent. Vi får se hvem som er klar for utfordringen mot Livepool.

Burnley har også et par spillere på skadelisten. Michael Duff skal være tilbake fra en ankelskade etter å ha fullført 90 minutter i en treningskamp mot Accrington Stanley på tirsdag. Kaptein Steve Caldwell er ennå ikke helt spilleklar.
- Det kommer seg sakte. Jeg håper å få ham inn i dag sammen med gruppen, ikke får å gjennomføre en hel økt, men for å gjøre deler av den, og så se videre på det.

- Jeg er bare glad for å ha ham tilbake i gruppen. Det vil være et stort løft. Det var en stor nedtur å være uten ham i begynnelsen av sesongen.