Owen klar for Manchester United

Manchester United bekrefter på sine offisielle nettsider at tidligere Liverpool-spiller Michael Owen har skrevet under på en toårskontrakt med dem.

Manchester United melder at de er henrykt over å kunne bekjentgjøre at Michael Owen (29) har skrevet under en toårskontrakt med Old Trafford-klubben. Owen var som kjent klubbløs etter å ha gått ut kontraktstiden i Newcastle, så den tidligere Liverpool-spissen går gratis til Manchester-klubben.

- Michael er en verdensklassespiss, med en scoringsstatistikk på høyeste nivå. Det har det aldri vært tvil om. Michael vil like å komme til Manchester United og de forventningene som stilles her, sier United-manager Alex Ferguson i en kommentar.

- Jeg hadde akkurat begynt å snakke med andre klubber da Alex Ferguson overraskende ringte meg onsdag kveld. Han inviterte meg til frokost med ham neste morgen, og i løpet av måltidet fortalte han meg at han ønsket å skrive kontrakt med meg. Jeg takket ja umiddelbart, uten å nøle, uttaler Michael Owen selv.

- Dette er en fantastisk mulighet for meg, som jeg akter å gripe med begge hender. Jeg ser nå frem til å være en Manchester United-spiller, og jeg er heldig som allerede kjenner så mange av spillerne i klubben fra før. Jeg mistet preseasontreningen i fjor, så derfor er jeg nå glad for å kunne begynne på treningen på Carrington fra dag en av, legger den skadeforfulgte angriperen til.

- Jeg ønsker å takke Alex Ferguson for den tillit han har vist meg, og jeg ønsker å forsikre ham at jeg skal betale ham tilbake med scoringer og godt spill, avslutter den tidligere Liverpool-helten.