Owen til United?

Flere av de mest troverdige engelske nettstedene skriver at Michael Owen kan komme til å signere for Man United. Han vil godta en kraftig lønnsreduksjon. Til medisinsk test.

Ifølge britisk presse kan Michael Owen være i ferd med å signere for Manchester United. Spissens kontrakt med Newcastle gikk ut 1.juli, og han kan dermed gå vederlagsfritt til ny arbeidsgiver. Det har vært klart en stund at 29-åringen ikke ville følge Newcastle ned i The Championship.

Owen har slitt med store skadeproblemer de seneste sesongene, og det rapporteres at han må gjennom en omfattende medisinsk test. Han skal være villig til å gå med på en kraftig lønnsreduksjon for å skrive under for Old Trafford-klubben. Det sies at kontrakten hans blir prestasjonsbasert. Spilleren, med 158 mål på 297 kamper for Liverpool, ønsker svært gjerne å spille i Champions League og få igjen plassen på landslaget før neste sommers VM-sluttspill. En overgang kan tidligst bli fullført i løpet av dagen.

Bookmakerne har senket oddsen betraktelig på en overgang til de regjerende ligamesterne, men fra Old Trafford er man foreløpig avventende med å gi ut informasjon.
- Vi kommenterer ikke transferrykter, sier en talsmann for de røde djevlene til BBC.

Den tidligere Liverpool-spilleren har også blitt linket til Everton, Aston Villa, Stoke og Hull.

Oppdatert 3.juli 13.21: Flere medier rapporterer at Michael Owen er på Manchester Uniteds treningsfasiliteter Carrington og gjennomår medisisnke tester.