Palsson glad for å være rød

Victor Palsson er glad for å ha signert for Liverpool. 17-åringen har sin første arbeidsdag i morgen. Han er fysisk sterk spiller som skal utfylle plassen på den defensive midtbanen på reservelaget.

Liverpools foreløpig siste tilskudd til reservelagstroppen, Victor Palsson, er svært glad for å ha signert en kontrakt med varighet frem til sommeren 2011.
- Nei, det har ikke helt gått opp for meg ennå. Men jeg gleder meg vilt, og det har alltid vært en stor drøm å komme til en engelsk klubb, sier Palsson til agffodbold.dk etter at overgangen ble sluttført.

I morgen skal 17-åringen ha sin første arbeidsdag i den tradisjonsrike klubben. Planen er at han i starten skal trene med reservelaget.
- Jeg har fått vite at jeg skal trene med reservelaget, men målet mitt er da helt sikkert på et tidpunkt å komme opp i førstelagstroppen.

Islendingen, med portugisisk far, er hentet til Liverpool for å ta plass på den sentrale midtbanen.
- Liverpools trenere har sagt at de mangler en type som meg. En fysisk sterk spiller som kan utfylle plassen på den defensive midtbanen. De har mange teknisk flinke spillere. De mangler litt fysikk i laget. Derfor har de hentet meg.

Midtbanespilleren kom til AGF Aarhus sommeren 2007, og han ser tilbake på et meget utbytterikt opphold.
- Jeg har hatt det helt fantastisk i AGF. Jeg har utviklet meg godt både mentalt og fotballmessig. Jeg skylder de trenerne som jeg har hatt og klubben en stor takk, avslutter islendingen.