Parry lettet over kampdato

Rick Parry er utrolig lettet over at returkampen mot Chelsea spilles 14.april, og ikke 15. Leicester ønsker å kjøpe Jack Hobbs. Aaron Lennon har signert ny langtidskontrakt med Tottenham.

Liverpools daglige leder, Rick Parry, er utrolig glad for at Liverpool slipper å spille kamp på 20-årsdagen for Hillsborough-ulykken. I stedet spilles nå returkampen mot Chelsea på Stamford Bridge tirsdag 14.april. Dermed får Liverpools supportere, spillere og stab tid til å reise tilbake til Merseyside for å overvære den tradisjonelle minnestunden dagen etter.

- Vi er veldig glade for avgjørelsen om å spille returkampen den 14.april. Det var åpenbart fra våre samtaler med UEFA at de forstod hvor sensitiv denne saken var. Vi setter virkelig pris på at dette ble utfallet, sier Parry til Sky Sports News.

Leicester ønsker å kjøpe Jack Hobbs
Tabloidavisen Mirror hevder at Leicester ønsker å sikre seg Jack Hobbs på permanent basis. Midlands-klubben skal være villige til å betale £400 000 for midtstopperen. Hobbs er som kjent utlånt fra Liverpool til Leicester for hele inneværende sesong. Hobbs kom til Liverpool fra Lincoln i 2005 for £750 000.

Lennon med ny langtidskontrakt
Tottenhams høyreving, Aaron Lennon, har flere ganger blitt linket til Liverpool. Nå har imidlertid 21-åringen skrevet under en ny femårskontrakt som binder ham til White Hart Lane frem til sommeren 2014. Dermed blir det neppe noen overgang til Liverpool til sommeren, slik enkelte tabloidaviser har hevdet de siste dagene.