Parry vil fortsette med fotball

Avtroppende daglig leder, Rick Parry, tror han blir værende i fotballen også etter at han forlater de røde. Danske keepertalenter trente i Liverpool. Reservelaget med treningskamp i morgen.

- Ingen planer om tidligere exit
Rick Parry har avslått å komme med noen intervjuer etter at det ble kjent at han avgår som daglig leder i Liverpool til sommeren, men enkelte kommentarer slipper likevel den slipsglade lederen fra tid til annen. Til Bloomberg tror han at han vil fortsette å jobben innen fotballen, mens selv om han er linket til en rolle som leder for ECA (European Club Association) uttaler Parry at han ikke har noen planer om å forlate sitt kontor bak The Kop tidligere enn planlagt. Parry er i styret til ECA, som skal møtes 17.mars, og lederstillingen er åpen etter at Ramon Calderon har trukket seg tilbake.

- Om jeg fortsatt tror jeg har noe å bidra med? Ja, jeg kan vanskelig se for meg at jeg ikke lenger skulle være involvert med fotball, slår Rick Parry fast.

- Jeg kommer til å bli så lenge eierne ønsker meg, og det er til denne sesongen er over. Jeg har ingen planer om å forlate klubben før det.


Danske tenåringer på Merseyside
Keeperne Mikkel Redder (15) og Rasmus Hansen har nylig vært på et treningsopphold i Liverpool. Ungguttene fikk sjansen etter en keeperskole i Danmark, i regi av Jimmi Hansen. Hansen er speider for Liverpool, og også faren til Martin Hansen som spiller på reservelaget til de røde.

- Fotball fyller mye av mitt liv, sier Mikkel Redder til Ekstra Bladet.

- Derfor var det stort å få snakke med Daniel Agger, for han har selv prøvd den lange veien mot toppen og vet hva som skal til, forklarer Redder videre etter at man også fikk et møte med klubbens danske midtstopper.

- Han kunne fortelle at det er ikke nok med talent, men at det også må legges ned mye arbeid. Det er et råd som jeg har tenkt å følge.

- Vi trente fire dager i Liverpool og lærte mye. Å få være i selskap med så kjente spillere og trenere var en opplevelse for livet.

- Mikkel og Rasmus er unge, men allerede nå kan jeg se at de har muligheter, kommenterer Jimmi Hansen.


Reservene mot Columbus Crew
Liverpools reservelag skal i morgen spille en treningskamp mot amerikanske Columbus Crew. Det skriver amerikanerne igjen på sin hjemmeside, og bekrefter det vi opplyste om i januar.