Parrys jobb utlyst

Byrået Odgers Berndtson har fått i oppdrag å finne Rick Parrys etterfølger. Torres og Gerrard fikk sine medaljer. Downing får lov til å forlate Boro. Intet bud på Lavezzi. 25 år siden Roma.

Liverpool FC har trappet opp jakten på ny daglig leder. Rekrutteringsbyrået Odgers Berndtsom har fått i oppgave å finne Rick Parrys etterfølger, og de har lagt ut en annonse på sin offisielle nettside der de søker etter den rette personen til å fylle rollen.

Ifølge annonsen leter Tom Hicks og George Gillett etter kandidater som kan gi fremragende lederskap og en klar retning for klubben gjennom  neste utviklingsfase, samt sikre at klubben presterer eksepsjonelt bra både på og utenfor banen.

Torres og Gerrard fikk sine medaljer
Steven Gerrard og Fernando Torres mottok denne uken hver sin medalje etter å ha kommet på "PFA Professional Team of The Year". PFAs daglige leder, Matthew Buch, overrakte spillerne utmerkelsene på Melwood.

Intet bud på Lavezzi
Det har versert rykter om at Liverpool har kommet med et bud på den 24-årige spissen Ezequiel Lavezzi, men at budet også har blitt avvist. Napolis sportsdirektør Pierpaolo Marino insisterer på at han ikke har mottatt noe bud fra Liverpool for spilleren.
- Jeg har aldri mottatt bud fra Liverpool, og vi er ikke interessert i å motta noen, sier Marino til Il Corriere Dello Sport.

- Jeg kjenner spillets regler, og jeg vil ikke havne i den fellen å kommentere noe som ikke eksisterer. Vi har ikke tenkt å skille lag med Lavezzi eller [Marek] Hamsik.

Downing kan forlate Middlesbrough
Stewart Downing er en av spillerne som har linket til Liverpool. Middlesbroughs formann Steve Gibson sier at de ikke vil stå i veien for en overgang dersom den riktige klubben kommer med et passende bud. Kantspillerens fremtid er usikker etter Boros nedrykk til The Championship.
- Vi hadde en muntlig avtale at dersom den riktige klubben kom inn, og jeg tror at Stewart er en spiller for en topp fire-klubb, ville vi ikke stå i veien for ham, sier Gibson til Daily Star.

- Det er en kort karriere. Det kommer til et punkt når spilleren med sitte ned, uten følelser, og ta en avgjørelse om karrieren.

- Han har fem eller seks år igjen på toppen. Kan jeg tilby e-cupfotball? Nei. Fortjener han e-cupfotball? Ja.

Stewart Downing kan være satt ut av spill i fire til seks måneder med en fotskade.

25 år siden Roma
Det er i dag nøyaktig 25 år siden Liverpool hentet hjem sitt fjerde Serievinnercuptrofé, ogg ble den første engelske klubben til å vinne tre pokaler i en og samme sesong. Finalen gikk av stabelen på motstander Romas egen hjemmebane, Stadio Olimpico, Phil Neal sendte Liverpool i ledelsen etter et kvarter, men Roberto Pruzzo headet inn utligningen før pause. Oppgjøret endte 1-1 etter ekstraomganger, og finalen måtte avgjøres på straffesparkkonkurranse. Steve Nicol misbrukte sitt forsøk, mens de neste to italienerne bommet også før Bruce Grobbelaars berømte spagettibein forstyrret den tredje straffeeksekutøren, Ciccio Graziani. Alan Kennedy satte inn det avgjørende ellevemetersforsøket. Phil Neal, Graeme Souness og Ian Rush scoret også på sine straffespark.